Από 20/09/18 στους κινηματογράφους


Νέες και ενδιαφέρουσες αφίξεις έχουμε και αυτή την εβδομάδα. Με τον Johnn English να έχει την τιμητική του παρόλου που τελικά παίζει σε επιλεγμένους κινηματογράφους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες ταινίες που μας περιμένουν στις κινηματογραφικές αίθουσες. 


The House With a Clock in Its Walls | To Σπίτι με το Ρολόι στον Τοίχο


Περίληψη
Ο Λούις, ένα ορφανό αγοράκι, μετακομίζει στο Μίσιγκαν για να ζήσει στο σπίτι του θείου του, Τζόναθαν. Εκεί ανακαλύπτει τον κόσμο της μαγείας, αφού τόσο ο θείος του όσο και η καλύτερή του φίλη, Φλόρενς, είναι μάγοι. Σύντομα, ο μικρός Λούις θα αντιληφθεί πως το σπίτι έχει ένα μεγάλο μυστικό, αφού στους τοίχους του κρύβεται ένα μαγικό ρολόι που έχει τη δύναμη να καταστρέψει τον κόσμο! Θα καταφέρουν να το βρουν και να το σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά; Μια απίθανη ταινία φαντασίας, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Μπέλερς, με τον υποψήφιο για δύο Χρυσές Σφαίρες Τζακ Μπλακ και τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Ιλάι Ροθ
Ηθοποιοί: Κέιτ Μπλάνσετ, Κάιλ ΜακΛάχλαν, Τζακ Μπλακ, Όουεν Βακάρο
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ




Ο Μικροπόδαρος (Μεταγλ.)



Περίληψη
Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.
Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Κάρεϊ Κερκπάτρικ
Ηθοποιοί (φωνές):
Διάρκεια: 113 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου