Στέλιος Κρητικός: Ένας πολυτάλαντος Survivor - Αποκλειστική συνέντευξη στον Δορυφόρο


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο, ωστόσο εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από το θέατρο όπου συνεργάστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή. Έχει κάνει περάσματα και από την μικρή οθόνη όπως στην σειρά "Με λένε Βαγγέλη".

Φέτος έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης "Survivor" και αν και δεν έφτασε ως το τέλος, για πολλούς από εμάς είναι ο δικός μας νικητής.

Εμείς βρήκαμε τον Στέλιο και κάναμε μια μικρή κουβέντα μαζί του:

Με την σύντροφό του Κάτια


Στέλιο σε πρωτογνωρίσαμε στο Θέατρο αν δεν κάνω λάθος, Έκανες επιθεώρηση με τον Μάρκο Σεφερλή. Λίγα λόγια για αυτή την συνεργασία;

Ασχολούμαι με το θέατρο , κυρίως με το παιδικό θέατρο ,  25 χρόνια αλλά ο περισσότερος κόσμος με γνώρισε δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή . Αισθάνομαι τυχερός γι 'αυτήν την συνεργασία που κράτησε σχεδόν 7 χρόνια και έχω να θυμάμαι τα καλύτερα με αγάπη και σεβασμό !!!!!


Αργότερα έκανες και πρωινό. Τελικά θέατρο η τηλεόραση σε εκφράζει περισσότερο;

Το πρωινό στο ΜΕΓΚΑ ήρθε απρόοπτα . Λειτούργησε σαν ένα μεγάλο σχολείο για μένα και έμαθα παρα πολλά πράγματα. Βέβαια η παρουσίαση εκπομπής με το θέατρο δεν συγκρίνονται . Είναι δυο διαφορετικά επαγγέλματα που κάποιες φορές συναντούνται . Είναι σημαντικό ότι κάνεις να το κάνεις με πάθος.

Με τους δύο γιους του Μιχαήλ και Άρη

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σου είναι βέβαια το survivor. Τι είναι αυτό που αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

Πράγματι το Survivor 2018 είναι εμπειρία ζωής . Ακόμα και σήμερα μοιράζομαι άγνωστες  ιστορίες και περιπέτειες με τα  παιδιά και την οικογένεια μου . Αυτό που αποκόμισα από το παιχνίδι είναι η απεριόριστη αγάπη , ο σεβασμός και η εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπο μου . Αυτό άλλωστε είναι και το έπαθλο μου .


Τι θα συμβούλευες μελλοντικούς survivors;

Να είναι ο εαυτός τους.




Μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε το πρώτο σου βιβλίο-παραμύθι "Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι" πες μας δυο λόγια.

Το παραμύθι μου "Όταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι" από τις εκδόσεις Λιβάνι γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο μια νύχτα με πανσέληνο !!!! Η ιστορία του μικρού Ντομινίκ μας μιλάει για τις επιπόλαιες αποφάσεις μας , για την διαχείριση του θυμού , ότι πρέπει να εξετάζουμε και την άλλη πλευρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να έχουμε το θάρρος να παραδεχόμαστε τα λάθη μας




Μελλοντικά σχέδια;

Αυτήν την περίοδο παρουσιάζω το παιδικό παραμύθι μου σε όλη την Ελλάδα!!! Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς η πρώτη έκδοση του εξαντλήθηκε και επανακυκλοφόρησε !!! Συγχρόνως ετοιμάζουμε μαζί με την σύζυγο μου Κάτια Παπαδοπούλου μια σχολή θεάτρου και χορού στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 18-19 στο Π.Φάληρο και θα ανοίξει της πύλες της των Νοέμβριο . Το όνομα της σχολής μας θα είναι KASTEL !!!


Στέλιο σε ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της συνέντευξης. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι και αν κάνεις και καλό ξεκίνημα στην σχολή θεάτρου και χορού "KAST

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου