Εριξαν πέτρα στο πούλμαν της ΑΕΚ!


Η υποδοχή στο πούλμαν της αποστολής της Ενωσης στο Καραϊσκάκη δεν ήταν και η καλύτερη, αφού δέχθηκε πέτρα.

Οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν επεισόδια με την αστυνομία πριν την έναρξη του ντέρμπι και αυτό είχε επιπτώσεις και για το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Α.Ε.Κ., στο οποίο... άγνωστοι πέταξαν πέτρα την ώρα που περνούσε από την γέφυρα του Metropolitan. Το θετικό, τουλάχιστον, είναι ότι ευτυχώς η πέτρα δεν πέρασε το τζάμι (το ράγισε) κι έτσι δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ο θόρυβος πάντως ήταν εκκωφαντικός από την πέτρα που έσκασε στο παράθυρο του Ελντερ Λόπες, με το τζάμι να είναι έτοιμο να πέσει...

Είναι απορίας άξιο, πάντως, το πώς η αστυνομία δεν κατάφερε να αποτρέψει κάτι τέτοιο, την επίθεση στο πούλμαν της Α.Ε.Κ. δηλαδή, αφού είναι γνωστό το συγκεκριμένο σημείο και πάντα το πιο επικίνδυνο για να συμβεί κάτι κακό.

Μάλιστα κατά την άφιξη της αποστολής της Α.Ε.Κ. στο Φαληρικό γήπεδο οι Βασίλης Δημητριάδης και Βαγγέλης Γιαννίσης έκαναν έντονα παράπονα στους ανθρώπους της αστυνομίας για την επίθεση με πέτρες που δέχτηκε το πούλμαν ενώ ο οδηγός του πούλμαν θα δώσει κατάθεση στην αθλητική βία.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου