Συλλαλητήριο Αθήνα: Τεράστια συμμετοχή - Συγκίνηση με τον Μίκη Θεοδωράκη


Περισσότεροι από 1.500.000 Έλληνες πολίτες έδωσαν το παρών στο κέντρο της Αθήνας και πέρασαν το μήνυμα στην κυβέρνηση για το Μακεδονικό.

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε  και ο Μίκης Θεοδωράκης στην ομιλία του στο συλλαλητήριο στην Αθήνα για το Μακεδονικό. Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους εκατοντάδες χιλιάδες που δίνουν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού στο Σύνταγμα, μίλησε, όπως είπε, με λόγια σταράτα, έστειλε μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στα Σκόπια.



«Αδέρφια μου φασίστες, ρατσιστές, αναρχικοί, τρομοκράτες, τραμπούκοι. Οι πατριώτες που μας κυβερνούν και τα βαποράκια τους οι αριστεριστές έριξαν μπογιές για να με εμποδίσουν να μιλήσω μπροστά σε εσένα κυρίαρχε λαέ» ανάφερε ο μουσικοσυνθέτης στο ξεκίνημα της ομιλίας του, στέλνοντας ένα ενωτικό μήνυμα.

«Έμαθα να μιλώ με λόγια σταράτα και ασυμβίβαστα, όπως εσύ με δίδαξες κυρίαρχε ελληνικέ λαέ. Να μιλώ και να πράττω σε όλη μου τη ζωή, με κάθε θυσία και σε ευχαριστώ γι αυτό» είπε, μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης, ξεσηκώνοντας τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι φωνάζουν «Μίκη, αλλάζεις την Ιστορία».





Πηγή: newsbomb
Φώτο: kontranews

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου