Συγκλονιστικό ματς: Λίβερπουλ - Τότεναμ 2-2


Λίβερπουλ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Anfield", με το φινάλε να είναι συγκλονιστικό, καθώς είχε 2 γκολ στις καθυστερήσεις, έπειτα από χαμένο πέναλτι! Τρομερός ο Σαλάχ, 100άρης ο Κέιν

Το αγγλικό ντέρμπι ήταν πραγματικά σπουδαίο, καθώς Λίβερπουλ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο "Anfield", με το φινάλε της αναμέτρησης να είναι συγκλονιστικό.

Ο Βίκτορ Γουανιάμα στο 80', λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του, ισοφάρισε 1-1 για την Τότεναμ με τρομερό σουτ, απαντώντας στο τέρμα του Μοχάμεντ Σαλάχ απ' το 3ο λεπτό.

Ο Χάρι Κέιν κέρδισε πέναλτι, αλλά στο 87' η εκτέλεσή του ήταν κακή (στο κέντρο), με τον Κάριους να αποκρούει. Ο Σαλάχ στο 91' έκανε το 2-1 με ένα φανταστικό γκολ, καθώς πέρασε τους πάντες και μέσα απ' τη μικρή περιοχή πλάσαρε ιδανικά τον Λορίς.

Η Τότεναμ όμως κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αυτήν την φορά ο Χάρι Κέιν ήταν εύστοχος και ισοφάρισε 2-2 στο 95', φτάνοντας τα 100 γκολ στην Premier League. Μόνο ο Άλαν Σίρερ έχει φτάσει πιο γρήγορα από αυτόν τα 100 τέρματα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου