"Αέρας" ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα


"Καθάρισε" σε 45’ ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμεινε μόνος στην κορυφή. Οφσάιντ το 1-0 από τον Πέλκα, δύο γκολ ο Πρίγιοβιτς που έχασε άλλα τόσα. Μείωσε ο Κόντε στο 71’.

Πήγε στα Γιάννινα πρωτοπόρος και έτσι έφυγε από την ηπειρωτική πόλη ο ΠΑΟΚ. Μπροστά σε περίπου 3000 οπαδούς του που έκαναν κατάληψη στις κερκίδες των Ζωσιμάδων και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ στο 9’, όμως ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο παιχνίδι στο πρώτο μέρος. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος όμως είχε στο μενού του και δύο γκολ, στα 7 τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν διαχείριση δυνάμεων, οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν κάπως όταν μείωσαν στο 71’ με τον Κόντε, όμως παρότι δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες ήταν αργά για να μπουν στο παιχνίδι. Στο φινάλε ο ΠΑΟΚ είχε ξανά ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά ο Βελλίδης με δύσκολες αποκρούσεις κράτησε το σκορ στο 1-3.

Μέσα σ’ όλα, ο Αζεβέντο έπαιξε για πρώτη φορά ως αλλαγή, ενώ ο Βιεϊρίνια άλλαξε συνολικά τρεις θέσεις.

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου