Ούτε λέξη για το κύπελλο από τον Ίβιτς!



Αν και ρωτήθηκε για τις διπλές μονομαχίες με τον Παναθηναϊκό, ο Βλάνταν Ίβιτς ούτε μια φορά δεν απάντησε για το κύπελλο! Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ σκέφτεται αποκλειστικά το ντέρμπι της Κυριακής.



Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova, ο Βλάνταν Ίβιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση της ομάδας του, μετά τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, στην πορεία του τραυματία Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που είναι κοντά στην επιστροφή του, αλλά για το κύπελλο και τον ημιτελικό της Λεωφόρου που ακολουθεί δεν είπε λέξη!

Διαβάστε τι είπε ο Βλάνταν Ιβιτς ενώπιον της κάμερας του «novasports.gr»:

Για το τι κρατάει από τον αγώνα στο Περιστέρι:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στο μυαλό μας είχαμε μόνο τη νίκη, συνεχίζοντας από εκεί που είχαμε σταματήσει από το προηγούμενο ματς κόντρα στη Λάρισα. Θέλαμε να ανεβάσουμε στροφές, να δείξουμε κάποια πράγματα τα οποία μας ενδιαφέρουν για τη συνέχεια, κάτι που στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού το καταφέραμε».

Για το αν μπορεί να ποντάρει σε ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής για τη συνέχεια:

«Έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές, που ανά πάσα στιγμή μπορούνε να δώσουν αυτό που τους ζητάει η ομάδα. Είμαστε μπροστά στο τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουν την ευκαιρία τους, δουλεύουν σκληρά για την ενδεκάδα. Η συχνότητα των αγώνων από δω και πέρα ασφαλώς και θα έχουν συμμετοχές. Πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένο, να συνεχίσουν να δουλεύουν και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε τον ΠΑΟΚ, να τον πάμε πιο ψηλά».

Για τους τραυματισμούς και τις πιθανότητες επιστροφής του Πρίγιοβιτς:

«Δόξα τω Θεό φέτος δεν έχουμε τα προβλήματα που είχαμε την περσινή σεζόν, εκτός από κάποιους που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε, είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν ήταν όμως μυϊκοί τραυματισμοί, όπως συνέβη με τον Μυστακίδη και τον Πρίγιοβιτς. Ο σύλλογος έχει βελτιωθεί πολύ σ’ αυτό το κομμάτι, έχουμε μηδενίσει τους τραυματισμούς. Όσον αφορά τον Μυστακίδη, τον υπολογίζαμε, τον υπολογίζουμε και είναι μια απώλεια για μας. Ο Πρίγιοβιτς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το μόνο ερωτηματικό είναι ο χρόνος της επιστροφής του. Δεν ξέρω αν θα μπορούμε να τον έχουμε σ’ αυτά τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό, που είναι μπροστά μας ή θα περιμένουμε μετά τη μικρή διακοπή λόγω του Πάσχα. Είναι κάτι που θα το αποφασίσουμε τις επόμενες ημέρες, ας μην ξεχνάμε ότι χρειάστηκε να κάνει μια σοβαρή εγχείρηση. Το καλό είναι ότι δείχνει επαγγελματίας, έχει δουλέψει αρκετά αυτές τις τρεις εβδομάδες, πολλές φορές και τρεις φορές μέσα στην ημέρα, βρίσκεται στο 85-90 τοις εκατό της ετοιμότητας. Έχει μείνει ένα μικρό κομμάτι για να δούμε αν και πότε θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε».

Για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό και αν επηρεάζει την σκέψη του ο ημιτελικός της Μ. Τετάρτης που ακολουθεί στη Λεωφόρο:

«Είναι ένα ντέρμπι, όπου αγωνίζονται ο δεύτερος και ο τρίτος της βαθμολογίας. Έχει μεγάλη σημασία για μας, πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και θα παλέψουμε για την νίκη, όπως σε κάθε αγώνα»  

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Τούμπας:

«Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουν αυτές τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιούν. Ασχολούμαστε με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο μπορούν να προσφέρουν. Εμείς κοιτάμε την δικιά μας ομάδα και δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι, χωρίς να επηρεαζόμαστε» .

Για την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα:

«Είναι μία ομάδα που έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και ήταν λογικό κάποια στιγμή να έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Έχουν ποιότητα σε όλες τι γραμμές, αλλά μέχρι εκεί. Εμείς κοιτάμε τι διαθέτουμε εμείς και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου