Ουζουνίδης: «Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι»!



Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε ότι το Κύπελλο προέχει για τον Παναθηναϊκό αλλά ξεκαθάρισε πως το «τριφύλλι» πάει στην Τούμπα την Κυριακή μόνο για την νίκη!



Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

-Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Οι νίκες πάντα σου δίνουν ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη. Σίγουρα βγάλαμε τρία δύσκολα παιχνίδια με νίκες, όμως ακολουθεί ένα τέταρτο εξίσου πολύ σημαντικό απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον οποίο θα έχουμε μπροστά μας και στο κύπελλο και στα πλέι οφ. Οπότε και το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό».

-Για τις πολλές απουσίες που υπάρχουν για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα: 

«Δεν έχει σημασία. Όταν έχεις κάποιους τιμωρημένους πρέπει να τους δηλώσεις σε κάποια παιχνίδια.  Για μένα η απόφαση ήταν επειδή παίζαμε Πέμπτη-Κυριακή-Τετάρτη. Χρειάζονταν κάποια παιδιά ξεκούραση, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα και το κάνουμε τώρα. Δεν έχει σημασία για μένα. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα καλό ρόστερ, έχει παίκτες που μπορούν ν' αναπληρώσουν τους απόντες. Αυτοί που θ' αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι». 

-Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο:

«Το Κύπελλο είναι ένας τίτλος, είναι ένας θεσμός που είμαστε ακόμα "ζωντανοί". Από εκεί και πέρα σας είπα, είμαστε Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε ν' αφήνουμε κανένα παιχνίδι. Γι αυτό θέλω να προλάβω αυτούς που λένε ότι δεν έχει σημασία το παιχνίδι της Κυριακής. Έχει μεγάλη σημασία το παιχνίδι. Με μία νίκη ή ένα καλό αποτέλεσμα μπορεί να είμαστε αυτοί που θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Ναι μεν είναι σημαντικό το παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά δεν μας είναι καθόλου αδιάφορο το παιχνίδι της Κυριακής».

-Για το πώς ένιωσε που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο:

«Θα πω απλά πως χαίρομαι να βλέπω τον Πανιώνιο».  

Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου