Αύριο η επιστροφή της Καλλιονίδου στο Bellator!



Μια μέρα έμεινε για την επιστροφή της Ελίνας Καλλιονίδου στο Bellator όπου θα αντιμετωπίσει ένα από τα αστέρια της διοργάνωσης την Ρωσία Anastasia Yankova. 



Η 18χρονη Ελληνίδα μαχήτρια αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Bellator τον προηγούμενο Δεκέμβρη στην Ιρλανδία κόντρα στην Sinead Kavanagh έχοντας δεχθεί τη μάχη μόλις λίγες μέρες πριν το event, χωρίς να μπορεί να κάνει δηλαδή σωστή προετοιμασία. Η Ιρλανδή αντίπαλος της πήρε την νίκη εύκολα, δείχνοντας κυρίως το πολύ καλό της striking αλλά η Ελίνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τον δυναμισμό της και την αντοχή.

Τέσσερις μήνες μετά επιστρέφει έχοντας πάρει την εμπειρία του μεγάλου event και με ολοκληρωμένη προετοιμασία αυτή τη φορά με σκοπό να κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Στα χαρτιά τουλάχιστον η Yankova είναι καλύτερη μαχήτρια από τον Kavanagh, πιο αθλητική με καλύτερο Striking. Παρότι δεν είναι εντός έδρας, είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια της διοργάνωσης και θα έχει και την ανάλογη συμπεριφορά. Παρόλα αυτά στην τελευταία μάχη της κόντρα στην Veta Arteaga έκανε κακή εμφάνιση με βάση τις προσδοκίες που είχαν και πολλοί λένε ότι έχασε παρότι πήρε την νίκη με απόφαση. Που σημαίνει ότι τώρα θα έχει και να αποδείξει ότι αξίζει όλο το promotion από το Bellator.

Η ίδια το παραδέχεται και λέει ότι ήταν μια εμπειρία που την άλλαξε και σίγουρα θα ήταν καλύτερα να την πετύχαινε η Ελίνα όσο ήταν ακόμη λιγότερο συνειδητοποιημένη. Σε πρόσφατη συνέντευξη της αν και είπε ότι είδε τον αγώνα της Καλλιονίδου στο Bellator δεν θέλει να το σχολιάσει ή να κάνει κάποια πρόβλεψη γιατί την τελευταία φορά, με την Arteaga το πλήρωσε.

Η Yankova έχει  καλό Muay Thai αλλά η Arteaga δεν ήταν ιδιαίτερα τεχνική στο Striking. Παρόλα αυτά μπόρεσε πιέζοντας συνέχεια προς τα μπρος, με πολλά χτυπήματα να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη Ρωσίδα και είναι κάτι που έχουμε δει να κάνει και η Ελίνα που φημίζεται για την μαχητικότητα της και την σκληρότητα.

Θα θέλαμε να την δούμε να πιέζει συνεχώς την Yankova, συχνά και πάνω στο κλουβί όπου μπορεί να της κάνει ζημιά και ίσως να βλέπαμε και μερικά takedowns. Πρέπει να προσέξει στο clinch όμως τα Muay Thai γόνατα της Ρωσί

Βέβαια αυτά τα λέμε χωρίς να γνωρίζουμε τόσα όσα η γωνία της Ελίνας και η ίδια.

Είχαμε γράψει και μετά την προηγούμενη μάχη ότι δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί να επιστρέψει στο Bellator αλλά όπως και να έχει, ελπίζουμε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που κερδίζει αγώνα σε μια από τις 2 κορυφαίες διοργανώσεις στον κόσμο.

Πηγή fightsports.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου