Κακά μαντάτα για Μυστακίδη!



Ο Γιάννης Μυστακίδης που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Φόβοι ότι έχει πειραχθεί και ο πρόσθιος χιαστός. 


Κακά μαντάτα για τον Γιάννη Μυστακίδη και τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του «δικέφαλου του βορρά» με την ΑΕΛ και οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. 

Αυτό σημαίνει ότι θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώσταμ κι εκεί αναμένεται να διαπιστωθεί αν έχει πειραχτεί ο πρόσθιος χιαστός. Εφόσον έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί την ώρα του χειρουργείου. 

Το διάστημα απουσίας του Μυστακίδη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν έχει πειραχτεί και ο πρόσθιος χιαστός του, τότε θα είναι πολύ μεγαλύτερο. 

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ 

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μυστακίδης δεν ήταν αυτά που ήθελε ν’ ακούσει τόσο ο παίκτης όσο και το τεχνικό τιμ. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στον αγώνα με την Λάρισα υπέστη ρήξη μηνίσκου δίκην λαβής κάδου και θα χειρουργηθεί άμεσα από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα. 

Το γόνατο του Μυστακίδη είναι «μπλοκαρισμένο» από τον τραυματισμό και στην επέμβαση θα διαπιστωθεί αν έχει πειραχτεί κι ο πρόσθιος χιαστός. Σε μια τέτοια περίπτωση το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου