Συγκλονίζει ο Σάββας Παντελίδης για την κατάσταση στον Ηρακλή!



«Ροπαλιές» από τον Σάββα Παντελίδη! Ο τεχνικός του Ηρακλή περιέγραψε τις δυσκολίες που επικρατούν στον «Γηραιό», αλλά και την αποφασιστικότητα όλων των παικτών να μην τα παρατήσουν, μέχρι το τέλος. 


Την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή παρουσίασε ο Σάββας Παντελίδης, περιγράφοντας κάτω από ποιες συνθήκες συνεχίζεται η προσπάθεια των παικτών για παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. 

Ο τεχνικός του «Γηραιού» εκθείασε τους παίκτες του, για την αποφασιστικότητα να παλέψουν παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και εξήγησε τους λόγους που δεν δέχτηκε πρόταση που του έγινε από άλλη ομάδα. «Μπορεί κάποια στιγμή να θες να φύγεις, για να σώσεις την αξιοπρέπεια σου, αλλά κοιτάς τους άλλους γύρω σου. Λες “φεύγω”, αλλά παρατάω και πίσω κάποιους», σχολίασε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη για φθηνά εισιτήρια και απουσία εξαντλητικών ελέγχων, προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να στηρίξει μέχρι τέλους την προσπάθεια που γίνεται. 

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιόφωνο «Metropolis 95,5»: 
Για τη νίκη επί της Κέρκυρας: «Είναι κάτι που συζητάμε με τα παιδιά. Εδώ που φτάσαμε το σημαντικό είναι να μην σκάσει η βόμβα στα χέρια μας». 

Για το τι άλλαξε στην ομάδα: «Σίγουρα μέχρι και την Πέμπτη δεν ήταν καλά τα πράγματα. Φτάσαμε με ταλαιπωρία, η διαδρομή και η διαμονή δεν ήταν καλή. Μιλήσαμε και είπαμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Από την αρχή φάνηκε ότι τα παιδιά ήταν αποφασισμένα. Θα πουλάγαμε ακριβά το τομάρι μας. Ξεκινήσαμε καλά και αφού μπήκαμε με τύχη μπροστά και αποκτήσαμε ψυχολογία, πετύχαμε το δεύτερο γκολ και το παιχνίδι τελείωσε». 

Για την κακή διαμονή: «Πήγαμε με λεωφορείο, μετά με το καράβι, φτάσαμε 7.30 εκεί. Δεν ήταν καλό και το ξενοδοχείο. Δεν ήταν καλά. Είπα όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε θα έλεγα ότι στα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και βρίσκονται εκεί παρά τις δυσκολίες». 

Για το εάν είναι συνέπειες της «τρελής» κατάστασης όλα αυτά: «Είναι πολύ εύκολο να πάρεις την απόφαση να φύγεις. Αυτό που μας κρατάει είναι το πόσο μεγάλη είναι η ομάδα και το πόσο καλή είναι η προσπάθεια που κάνει. Υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας. Μπορεί κάποια στιγμή να θες να φύγεις για να σώσεις την αξιοπρέπεια σου αλλά κοιτάς τους άλλους γύρω σου και λες φεύγω αλλά παρατάω και πίσω κάποιους». 

Για τη μη αποδοχή της πρότασης που είχε από άλλη ομάδα: «Αυτό είναι θέμα χαρακτήρα. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω. Είναι τι λέει το μυαλό και η καρδιά. Ό,τι και να γίνει δεν θα το κάνω ποτέ. Αν ήθελα να φύγω, είχα την ευκαιρία να το κάνω». 

Για το εάν πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές: «Δεν έχω κάποια τέτοια πληροφορία. Θα μιλήσω στο τέλος της προπόνησης με τα παιδιά. Εύχομαι να είναι όλα καλά. Θέλω να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να μιλήσω και με τους διοικούντες και να πω ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι σημαντικό για εμάς. Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις μαζί τους, όταν δεν είναι δίπλα σου είναι δύσκολα. Θα τα καταφέρω. Έχουμε βάλει ένα στόχο και θα κερδίσουμε. Θα ήθελα να τους πω να μην έχουμε τα μέτρα για να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσουν». 

Για τη συνέχεια: «Η ομάδα θα πάρει πάνω από τρεις πόντους. Τους τρεις και άλλους τέσσερις. Δεν θέλουμε να μας πει κανένας ότι τα παρατήσαμε. Θα δώσουμε τη μάχη μας και θα είμαστε σίγουροι ότι προσπαθήσαμε και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Θα ήθελα να αλλάξουν και κάποιες συνθήκες. Να μην υπάρχουν και δέκα έλεγχοι και να είναι και πιο φτηνό το εισιτήριο».

Πηγή sport-fm.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου