Τραγωδία με τρεις νεκρούς ψαράδες - Το τελευταίο τηλεφώνημα της ζωής τους!


Νεκροί εντοπίστηκαν από λιμενικούς οι τρεις ερασιτέχνες ψαράδες των οποίων τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες το βράδυ. Εικόνες από το σημείο των ερευνών....Οι τρεις ψαράδες ηλικίας 72, 67 και 64 χρονών βρέθηκαν σε βραχώδη περιοχή στο Πρασονήσι σήμερα το πρωί, ενώ όλη τη διάρκεια της νύκτας υπήρξε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. 


Τα αίτια της τραγωδίας, που έχει αναστατώσει το νησί της Ρόδου, παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σημειώνεται ότι οι τρεις φίλοι είχαν πάει για ψάρεμα χθες και γύρω στις 22.00 το βράδυ επικοινώνησαν με συγγενικά τους πρόσωπα ζητώντας βοήθεια.


Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και σε ελάχιστα λεπτά απογειώθηκε ελικόπτερο σούπερ πούμα το οποίο ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδόθηκε επίσης και έκτακτο σήμα αναζήτησης των ατόμων και της συγκεκριμένης λέμβου, προς όλα τα παραπλέοντα σκάφη νοτιοανατολικά της Ρόδου.


Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν πολύ καλές και αυτό έδωσε αρχικά ελπίδες για να εντοπιστούν σώοι. Ο υφυπουργός ναυτιλείας και νησιωτικής πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους αρμόδιους του Λιμενικού Σώματος και ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη των ερευνών...
Share on Google Plus

About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου