Μητέρα και γιος στο ίδιο φέρετρο


Το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πτολεμαΐδα έγινε η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου γιου της, που βρήκαν φριχτό θάνατο την Κυριακή στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Όπως μετέφερε ο πνευματικός του τραγικού πατέρα Υπάτιου Πατμάνογλου, οι σοροί της μητέρας και του γιου της θα τοποθετηθούν στο ίδιο φέρετρο.

Η κηδεία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα γίνει αύριο, Πέμπτη από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Αγνωστο ακόμη πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Βακάκη.

Εν τω μεταξύ, συγκλονιστικά ήταν τα λόγια και των τριών οικογενειών που θρηνούν, οι οποίοι έσπασαν τη σιωπή τους χθες. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιέγραψε το τραγικό δυστύχημα όπως το έζησε, τις πρώτες στιγμές του απόλυτου σοκ που δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί, το πώς αντιλήφθηκε τι είχε γίνει στη συνέχεια, ενώ δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, αφού εξέφρασε τα συλληπητήριά του στις άλλες οικογένειες που θρηνούν επίσης, ζήτησε να μην κακολογούν τον νεαρό οδηγό της Porsche.

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα δεύτερο αυτοκίνητο, πολλών κυβικών, το οποίο πέρασε μετά από δευτερόλεπτα από το σημείο της σύγκρουσης και το οποίο έκανε μάλιστα όπισθεν για να δει τι συμβαίνει. Ο ίδιος πιθανολόγησε ότι με αυτό το αυτοκίνητο μπορεί η Porsche να έκανε κόντρες (ωστόσο, από τις κάμερες ασφαλείας δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου).

Ανακοίνωση εξέδωσε και η οικογένεια Βακάκη η οποία συλληπήθηκε τις άλλες δύο οικογένειες που θρηνούν και σημείωσε ότι καλούνται να διαχειριστούν το αδιανόητο και να ζήσουν με το αφόρητο. Για πρώτη φορά, όμως, μίλησε και η μητέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, λέγοντας δυο λόγια για το παιδί της.


About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου