EKTAKTO ΣΟΚ! Μανιακός εκτελεί ταξιτζήδες! Διαδώστε!


Πριν  λίγες μέρες σκότωσαν ταξιτζή με 22άρι όπλο. Πριν έναν μήνα τραυμάτισαν ακόμη έναν σε κοντινό σημείο. Σε λίγη ώρα θα γίνει γνωστό αν ήταν το ίδιο όπλο. Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό ταξιτζή χθες το βράδυ την Κηφισιά.

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις 10 Φεβρουαρίου, κοντά στο σημείο όπου έγινε χθες η δολοφονία (πέντε τετράγωνα απόσταση), είχε πυροβοληθεί άλλος ένας ταξιτζής. Ευτυχώς εκείνος δεν τραυματίστηκε θανάσιμα, ωστόσο γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν αυτά τα δύο περιστατικά συνδέονται.


Οι ειδικοί έχουν στήσει έναν κλοιό περίπου 2 χιλιομέτρων από όπου έχουν συλλέξει κάμερες από δρόμους και σπίτια, ενώ εκφράζονται ανοιχτά φόβοι για το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιος εμμονικός που θέτει στο στόχαστρο ταξιτζήδες ή ανθρώπους που κυκλοφορούν νύχτα. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο στις 10 Φεβρουαρίου ο μανιακός να είχε κάνει πρόβα για το χτύπημά του το οποίο και τελικά υλοποίησε χθες! Το γεγονός ότι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν ήταν το κίνητρο η ληστεία, ενισχύει τους φόβους των ερευνητών.



About Unknown

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου