Από 16/03/17 στους κινηματογράφους


Πολλές καινούριες αφίξεις έχουμε μέσα στον Μάρτιο και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία. Η επιστροφή της Σαρλίζ Θερόν σε έναν απίστευτο δραματικό ρόλο αλλά και η νέα ταινία της Disney είναι κάποιες από τις δυνατές προτάσεις της εβδομάδας..

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις νέες αφίξεις.


Τρέξε!


Περίληψη
Ο Αφρο-Αμερικάνος Κρις θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του, Ρόουζ , στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της, Τζέρεμι. Αρχικά ο Κρις θεωρεί πως, η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, αλλά και κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Ρόουζ, σύντομά, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ
Ηθοποιοί: Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Κάθριν Κίνερ
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 18





Ένα Βήμα Τη Φορά



Περίληψη
Ο Μπεν, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, που τον αφήνει σχεδόν παράλυτο, μπαίνει σε μια κλινική αποκατάστασης. Δεν μπορεί να κάνει μπάνιο, να περπατήσει, να παίξει μπάσκετ. Στην κλινική θα κάνει νέους φίλους και μαζί τους θα επαναπροσδιορίσει το νόημα της ζωής. Η ταινία είναι ένα ταξίδι αναγέννησης, γεμάτο δάκρυα και γέλιο, ανατροπές, νίκες και ήττες.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Φαμπιέν Μαρσόντ, Μεντί Ιντίρ
Ηθοποιοί: Πάμπλο Πόλι, Σουφιάν Γκεράμπ, Αντάμα Μπάθιλ, Ντομινίκ Μπλανκ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ





Η Πεντάμορφη και το Τέρας



Περίληψη
Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Μπελ, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του. Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.


Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Ηθοποιοί (φωνές): Αλεξ. Λέρτα, Γιάν. Παλαμίδα, Άλεξ Παναγή, Δημ. Κοντογιάννη, Στρατής Στηλ, Χρ. Θάνος, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αλέξ. Ντούνης, Τάσος Κωστής, Σία Κοσκινά
Διάρκεια: 129 λεπτά
Είδος ταινίας: ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ




The Last Face



Περίληψη
Η Ρεν Πραντιέρ (Σαρλίζ Θερόν) είναι η διευθύντρια των Γιατρών του Κόσμου. Η Ρεν συνάπτει ερωτική σχέση με τον Μιγκέλ Λεόν (Χαβιέ Μπαρδέμ), έναν πεισματάρη και παρορμητικό γιατρό, αλλά το κοινό τους πάθος για την αξία της ζωής συναντά ένα μεγάλο εμπόδιο: τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα η πολιτική κατάσταση και η ανθρωπιστική κρίση που τους περιβάλλει, απόψεις που δημιουργούν μία αξεπέραστη σύγκρουση.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Σον Πεν
Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ζαν Ρενό
Διάρκεια: 132 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου