Από 23/03/17 στους κινηματογράφους


Το γεγονός της χρονιάς είναι εδώ. Οι θρυλικοί power rangers έρχονται στην μεγάλη οθόνη. Όμως δεν είναι η μόνη είσοδος στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά.

Power Ranges


Περίληψη 
Πέντε νεαροί, θα καταλάβουν πως είναι διαφορετικοί από τους άλλους, όταν θα μάθουν για μία επερχόμενη εισβολή εξωγήινων στην επαρχιακή τους πόλη και θα χρειαστεί να μεταμορφωθούν σε Power Rangers για την αντικρούσουν.

Εφέ που θα σας κόψουν την ανάσα, ένα φρέσκο νεανικό καστ, ο αγαπημένος Μπράιαν Κράνστον και η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Μπανκς, σας καλούν στον πιο κοντινό σας κινηματογράφο για μία ανεπανάληπτη εμπειρία δράσης. Παλιός ή νέος φαν… θα κολλήσεις!



Υπόγεια Πόλη


Περίληψη
Ένας γκάνγκστερ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Σαμουράι» θέλει να μετατρέψει μια μικρή πόλη κοντά στη Ρώμη σε Λας Βέγκας. Ένας διεφθαρμένος πολιτικός, ο οποίος έχει αδυναμία σε νεαρές πόρνες και στην κοκαΐνη, τον προστατεύει , με τη βοήθεια ενός ισχυρού καρδιναλίου. Όλα τα τοπικά αφεντικά της μαφίας έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για να πετύχουν το κοινό στόχο. Αλλά η ειρήνη δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, και ένας άγριος πόλεμος μεταξύ των συμμοριών είναι έτοιμος να καταστρέψει το όνειρο του Σαμουράι.

Πληροφορίες
Σκηνοθεσία: Στέφανο Σολίμα
Ηθοποιοί: Πιερφρανσέσκο Φαβίνο, Έλιο Τζερμάνο, Κλαούντιο Αμεντόλα, Γκρέτα Σκαράνο
Διάρκεια: 130 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15



About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου