Survivor σεζόν 7 - Επεισόδιο 1: Οι Νέοι κανόνες - Νικητές και ηττημένοι - Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δυναμικά ξεκίνησε ο νέος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης με τους νέους παίκτες να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις στον Άγιο Δομίνικο.

Με το καλημέρα σας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες τις νέες αλλαγές. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι τρείς αγώνες ασυλίας από τους οποίους θα προκύπτουν τρείς υποψήφιοι προς αποχώρηση. Κατόπιν ο MVP θα ορίζει και έναν τέταρτο υποψήφιο. Οι τέσσερίς υποψήφιοι εν συνεχεία θα αγωνίζονται σε έναν στόχο για την παραμονή τους με τον ηττημένο να αποχωρεί. 

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι οι τέσσερις υποψήφιοι θα πρέπει να είναι του ίδιου φύλλου. Όταν υπάρχουν υποψήφιοι άντρες και γυναίκες τότε ο MVP θα επιλέγει μόνο άντρα με την γυναίκα που περισσεύει να την γλυτώνει και την ομάδα της να καλείτε να ψηφίσει εκ νέου έναν άλλον άντρα.  Στην μάχη θα αγωνίζεται ο παίκτης με τα καλύτερα στατιστικά με τον παίκτη που έχει τα χειρότερα στατιστικά.  

Οι δέκα παίχτες τα έδωσαν όλα από την αρχή για να διεκδικήσουν το πρώτο έπαθλο που ήταν η φωτιά για την καλύβα τους. Την νίκη πήραν οι μαχητές ενώ στην συνέχεια στον πρώτο αγώνα επάθλου ασυλίας νικητές βγήκαν οι διάσημοι απαντώντας στην πρώτη τους ήττα,

Στο συμβούλιο του νησιού οι μαχητές ψήφησαν και έβγαλαν πρώτη υποψήφια την Δώρα Νικολή.

About Doriforos news

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου