Δημήτρης Νέζης: "Deceive Me"- Επιστρέφει με την Natalie Jean σε μια συνεργασία έκπληξη (Video)

"Ο Dimitris Nezis με την Natalie Jean έθεσε τη σκηνή της χορευτικής μουσικής με καταιγίδα με το νέο single:" Deceive Me ""

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης Δημήτρης Νέζης, συνεργάζεται με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Natalie Jeanσε έναν ηλεκτρισμένο χορευτικό ύμνο που πρόκειται να συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο. Με τίτλο "Deceive Me", αυτό το πολυαναμενόμενο κομμάτι παρουσιάζει τη συνέργεια μεταξύ των εξαιρετικών δεξιοτήτων παραγωγής του Nezis και των δυναμικών φωνητικών της Jean.

Συνδυάζοντας στοιχεία EDM, house και ποπ, το "Deceive Me" είναι μια παλλόμενη σύνθεση που εγγυάται ότι τα σώματα θα κινούνται στην πίστα. Το χαρακτηριστικό στυλ του Δημήτρη λάμπει, καθώς συνδυάζει άψογα δυνατούς ρυθμούς με μαγευτικές μελωδίες, ενώ η δυνατή φωνή της Jean προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο έντασης και συναισθήματος στο κομμάτι. Μαζί, δημιουργούν μια αξέχαστη ηχητική εμπειρία που θα αφήσει τους ακροατές να λαχταρούν περισσότερο.

Ο Δημήτρης Νέζης και η Jean δημιούργησαν το "Deceive Me" για να είναι πραγματικά ευχάριστο στο πλήθος, με τους πιασάρικους και αξέχαστους στίχους που εμβαθύνουν σε θέματα αγάπης, προδοσίας και προσωπικής ενδυνάμωσης. Το σχετικό μήνυμα του τραγουδιού, σε συνδυασμό με την προσθήκη του groove στοιχείου (σύνθεση του Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου), το καθιστούν πιθανότατα κορυφαίο στα chart και βασικό στοιχείο σε κάθε setlist κάθε DJ.

«Ο Δημήτρης Νέζης με τη Natalie Jean είναι ενθουσιασμένοι που μοιράζονται το «Deceive Me» με τον κόσμο», είπε ο ίδιος ο Δημήτρης. «Έχουμε χύσει την καρδιά και την ψυχή μας σε αυτό το έργο και πιστεύουμε ότι έχει τη δυνατότητα να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη βιομηχανία της χορευτικής μουσικής».

Το "Deceive Me" είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, Apple Music και SoundCloud.

Το "Deceive Me" είναι το πρώτο single του νέου άλμπουμ του Nezis που κυκλοφορεί την άνοιξη του 2024.

Για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες κυκλοφορίες και εκδηλώσεις του Δημήτρη Νέζη και της Natalie Jean, ακολουθήστε τους στα social media και επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους.

https://www.dimitrisnezis.com

https://www.natalie-jean.com

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου