Έρχεται σκληρότερο Lock down χωρίς καμία έξοδο και περιφρούρηση από στρατό σε κόκκινες περιοχές

Η ανικανότητα της κυβέρνηση να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες από τον φονικό ιό covid-19 αλλά και η ραγδαία συνεχόμενη έξαρση του φονικού ιού ευχόμαστε να μη φέρει στο τραπέζι των μέτρων και μία πρόταση πολύ πιο αυστηρού Lock Down που μοιάζει με ταινίες και έχουμε δει να εφαρμόζεται σε χώρες του εξωτερικού.

Είδαμε το προηγούμενο διάστημα χώρες που έχασαν τον έλεγχο με τον περιορισμό των κρουσμάτων να αναθέτουν στον στρατό την επιβολή της καραντίνας και να επιβάλουν ένα πολύ σκληρό Lock Down.

Είδαμε να απαγορεύουν όλες τις εξόδους για οποιοδήποτε λόγο στις κόκκινες περιοχές που όπως φαίνεται αυτή την στιγμή είναι η Θεσσαλονίκη.

Είδαμε μάλιστα σε κάποιες χώρες να απαγορεύεται στους πολίτες ακόμα και η παραμικρή έξοδος. να υπάρχει περιφρούρηση από ένοπλους στρατιώτες σχεδόν σε κάθε τετράγωνο και οι πολίτες για 2 ή 3 εβδομάδες να λαμβάνουν την τροφή τους σε καλάθια έξω από την πόρτα τους από τον στρατό. Επίσης το σύστημα sms να λειτουργεί για όλους όσους θα χρειάζονται μόνο φάρμακα και φροντίδα αλλά χωρίς να έχουν το δικαίωμα να βγούν από τα σπίτια τους. Αλλά η πλατφόρμα του sms να ειδοποιεί την αίθουσα διοικήσεως του στρατού με τους πολίτες που θέλουν φάρμακα. Τότε να ενεργοποιείται ο μηχανισμός του στρατού και να πηγαίνει στους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Ευχόμαστε να μη χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο και να μη χρειαστεί να υπάρχει και έλεγχος ιατρικός από στρατιωτικούς ιατρούς για τους πολίτες οι οποίοι δεν θα χωράνε στα νοσοκομεία και θα αναγκάζονται να δίνουν μάχη στα σπίτια τους περιορισμένοι.


Περισσότερα: scoops

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου