Οι πιο υπέροχες παραλίες της Ελλάδας για γυμνισμό


Αν το μαγιό πάντα σας…βάραινε και θέλετε να νιώθετε λίγο πιο ελεύθεροι στο μπάνιο σας, οι παρακάτω παραλίες θα φιλοξενήσουν τις βουτιές σας χωρίς τις επικριτικές ματιές των υπολοίπων.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αισθάνονται τεράστια ελευθερία κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα χωρίς μαγιό, νιώθοντας ότι έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση και το υγρό στοιχείο. Επειδή, όμως, δεν είναι όλες οι παραλίες φιλικές προς τους γυμνιστές, δείτε πού μπορείτε να αφήσετε το μαγιό σας στην τσάντα θαλάσσης ανενόχλητοι, κάνοντας το μπάνιο σας απόλυτα ελεύθεροι.

Μικρή Μπανάνα, Σκιάθος
Πιο απομονωμένη και ήσυχη από την παραλία Μεγάλη Μπανάνα, όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου (φορώντας μαγιό), η Μικρή Μπανάνα, με την πλούσια βλάστηση, τα γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και την κίτρινη άμμο, προσελκύει όσους θεωρούν το μαγιό περιττό αξεσουάρ. Αν και η προσέλευση των γυμνιστών στην περιοχή ήταν μεγαλύτερη παλιότερα, παρ’ όλ’αυτά ακόμη προτιμάται από πολλούς, σοκάροντας τους πιο συντηρητικούς.
Κόκκινη Άμμος, Μάταλα, Κρήτη
Αποκτώντας και επίσημα τον τίτλο μιας από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών παγκοσμίως, από το τηλεοπτικό κανάλι Sky Travel, η Κόκκινη Άμμος βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από τα Μάταλα με τα πόδια. Με σκούρου καφέ-κόκκινου χρώματος άμμο, κρυστάλλινα νερά και σπηλιές που θα βρείτε κατά μήκος της διαδρομής και που μάλιστα κατοικούνται τους καλοκαιρινούς μήνες, η Κόκκινη Άμμος αποτελεί προορισμό των πιο τολμηρών γυμνιστών, θυμίζοντας την εποχή των παιδιών των λουλουδιών.
Super Paradise, Μύκονος
Πρόκειται για μια παραλία που τους χωράει όλους, αφού σε αυτή συνυπάρχουν αρμονικά όσοι φορούν το μαγιό τους με εκείνους που πετούν κάποιο μέρος του ή όλο. Η party διάθεση φυσικά δε λείπει, είτε φοράς μαγιό, είτε όχι, με τη δυνατή μουσική και τα κοκτέιλ να κερδίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Παραλία του κάμπινγκ, Αντίπαρος
Όσοι έχουν περάσει από το κάμπινγκ της Αντιπάρου κι έχουν ρίξει μια βουτιά στην παραλία του, θα έχουν παρατηρήσει ότι ο γυμνισμός όχι απλά επιτρέπεται, αλλά προτιμάται. Μάλιστα γίνεται σε μια από τις πιο συμπαθητικές παραλίες του νησιού, το οποίο δεν φημίζεται τόσο για τις όμορφες αμμουδιές, όσο για τη διασκέδαση που προσφέρει.

Περισσότερα: clickatlife

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου