Ολοκληρώθηκε το κόκκινο ποτάμι - Έρχεται το 1821 - Η νέα ιστορική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη


Μια νέα σειρά ετοιμάζει ο Μανούσος Μανουσάκης μετά το «Κόκκινο ποτάμι» με τίτλο 1821. Θα μεταφερθούμε στα χρόνια της Επανάστασης και θα δούμε μια ακόμη εξαιρετική ιστορική σειρά από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Ο μετρ των επιτυχιών, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του «Κόκκινου ποταμιού», έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη παραγωγή του. Η νέα σειρά που ετοιμάζει θα είναι και πάλι ιστορική και θα μας μεταφέρει στα χρόνια της Επανάστασης του 1821.

Παθιασμένος με ό,τι καταπιάνεται, ο Μανούσος Μανουσάκης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Γι’ αυτό και «Το κόκκινο ποτάμι» (OPEN), με τρία χρόνια έρευνας, έναν χρόνο προετοιμασίας, 150 ηθοποιούς, εκατοντάδες κομπάρσους, κοστούμια εποχής, κατασκευές σκηνικών, προσθετικά εφέ και γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν θα μπορούσε παρά να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η ιστορία της νέας σειράς θα βασίζεται σε ένα βιβλίο του 1850, μέσα στις σελίδες του οποίου, με αφορμή ένα ερωτευμένο ζευγάρι, θα διατρέχει όλη την επανάσταση. Η μελέτη και η έρευνα για την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος έχει ήδη ξεκινήσει καθώς απαιτείται πολύς χρόνος για την προετοιμασία. Η σειρά προορίζεται για το 2021, ακόμη και το 2022, ενώ οι συζητήσεις με τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει.





Περισσότερα: athensmagazine

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου