The Walking Dead: Αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα


«Αν δεν προστατέψεις ό,τι σου ανήκει, αργά ή γρήγορα θα ανήκει σε κάποιον άλλο». Η θρυλική σειρά «The Walking Dead», που εισήγαγε το κοινό σε ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, που κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της τηλεόρασης και να μεταμορφωθεί σε ένα φαινόμενο της pop κουλτούρας, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

O δέκατος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 22.40.

Η προσπάθεια ενός άνδρα να βρει την οικογένειά του πριν από δέκα χρόνια, ήταν μόνο η αρχή για τη σειρά – φαινόμενο. Μέσα από εννέα κύκλους επεισοδίων, η οικογένεια του «The Walking Dead» μεγάλωσε, δημιούργησε μικρές κοινωνίες οι οποίες πάλεψαν, επιβίωσαν και έδωσαν ζωή σε μια νέα γενιά.

Στον νέο κύκλο, έχει φτάσει η Άνοιξη και οι κοινωνίες ακόμα συνέρχονται από την επίδειξη δύναμης της Alpha. Έχουν απρόθυμα αποδεχθεί τα σύνορα που τους επιβλήθηκαν, αν και ο βαρύς χειμώνας τις ανάγκασε να τα παραβιάσουν.

Οι επιζώντες οργανώνονται και εξοπλίζονται, όμως, οι Whisperers βαδίζουν ανάμεσα στους νεκρούς και η μάχη φαίνεται χαμένη. Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα επηρεάζει τις κοινότητες και αυξάνει τις εσωτερικές διαμάχες.




Πηγή: naftemporiki

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου