Ένας 13χρονος «ντετέκτιβ» έλυσε μυστήριο τριών δεκαετιών


Η... περιέργεια ενός 13χρονου στον Καναδά, βοήθησε να μπει ένα τέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης μίας γυναίκας από το 1992.

Ο Max Werenka έκανε βόλτα με βάρκα στη λίμνη Griffin κοντά στο Ρεβελστόκε της Βρετανικής Κολούμπια, όταν ξαφνικά εντόπισε ένα όχημα κάτω από το νερό.

Μαζί με τη μητέρα του, υπέθεσαν πως το εύρημα σχετιζόταν με ένα ατύχημα του 2009, όπου αυτοκίνητο έπεσε στη λίμνη, και δεν το σκέφτηκαν παραπάνω. Ωστόσο, θεώρησαν πως καλό θα ήταν να το αναφέρουν στις Αρχές, οι οποίες έφτασαν στο σημείο την επόμενη μέρα, όπως αναφέρει η μητέρα του Max, στο CNNi.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, πήγαν με βάρκα προς την τοποθεσία που τους είχε υποδείξει ο 13χρονος, ωστόσο, λόγω του ήλιου δεν κατάφεραν να δουν κάτω από το νερό. Έτσι, την επόμενη μέρα, ο 13χρονος Max χρησιμοποίησε την GoPro του και βούτηξε ο ίδιος στη λίμνη, όπου τράβηξε βίντεο το βυθισμένο όχημα.

Τρεις ημέρες μετά, οι Αρχές τράβηξαν το αυτοκίνητο στην επιφάνεια και ανακάλυψαν πως μέσα βρισκόταν το πτώμα μίας γυναίκας…




Περισσότερα: Cnn

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου