Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών: Αύγουστος 2019


Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού μας έχει διάφορες gaming εκπλήξεις, παρότι ξεκινάει -ως συνήθως- πολύ χαλαρά αφού βρίσκει πολύ κόσμο σε διακοπές. Η πρώτη αξιόλογη κυκλοφορία έρχεται στις 20 Αυγούστου με το RAD της Double Fine, δημιουργού της σειράς Psychonauts.

Ακολουθεί στις 22/8 το τέταρτο επεισόδιο τoυ Life is Strange 2. Στις 27/8 έχουμε έναν πανικό από σημαντικές κυκλοφορίες. Καταρχήν το Ancestors το οποίο θα είναι timed exclusive στο Epic Games Store, το Control της Quantic Dream (δημιουργού του Alan Wake) και το World of Warcraft Classic, το οποίο θα θυμίσει σε πολλούς λάτρεις των MMORPG -και ιδιαίτερα της Blizzard- τα παιδικά τους χρόνια.

Ο μήνας κλείνει στις 30 Αυγούστου, άλλη μία ημέρα σημαντικών κυκλοφοριών. Το Astral Chain της Platinum Games, δημιουργού της σειράς Bayonetta, θα είναι exclusive για το Nintendo Switch. Το Adventure Blair Witch θα μας θυμίσει στιγμές από την ταινία και το The Dark Pictures: Man of Medan της Supermassive Games (Until Dawn) είναι το κερασάκι στην τούρτα. 





Περισσότερα: gameworld

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου