Βόλος: Το τσιπουράδικο που θα θυμάται για πάντα - Τα 2.000 ευρώ και ο άνθρωπος που ευγνωμονεί!


Πήγε σε γνωστό τσιπουράδικο με την παρέα του και αφού έφαγαν ζήτησαν το λογαριασμό. Αμέσως μετά ξεκίνησε μια περιπέτεια, που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει...

Βρήκε και παρέδωσε στον κάτοχό του πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό πάνω από 2.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου, ουζερί, τσιπουράδικου «Φινιστρίνι» στη Νέα Αγχίαλο συγκίνησε με την πράξη του 50χρονο Αθηναίο, που ήταν περαστικός από την περιοχή.

Πριν από δύο εβδομάδες αναχωρούσε από τον Βόλο για διακοπές στη Σκόπελο και διαπίστωσε με μεγάλη έκπληξη ότι το πορτοφόλι του έλειπε από την τσάντα. Απευθύνθηκε τότε στο ουζερί, που είχε καθίσει με την παρέα του το προηγούμενο βράδυ και ο κ. Γιώργος, ο ιδιοκτήτης, προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

«Μιλούσαμε τηλεφωνικώς όση ώρα έψαχνε και όταν μας ενημέρωσε ότι βρήκε το πορτοφόλι κάτω από την καρέκλα στο τραπέζι που καθόμασταν δεν πίστευα σε αυτά που άκουγα. Γύρω – γύρω ήταν και άλλες παρέες. Ευτυχώς, κανένας δεν το είχε πάρει, αλλά και ο ιδιοκτήτης προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει. Το πορτοφόλι περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό», είπε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», ο 50χρονος Αθηναίος, που δεν έχει λόγια να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του ουζερί.

Περισσότερα: newsit
Share on Google Plus

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου