Survivor Επεισόδια 71-72-73-74 - Σαρώνει η μαύρη ομάδα


Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με τους παίκτες και των δύο ομάδων να ασχολούνται με το συμβούλιο και τους δύο υποψήφιους,  ενώ ακολούθησε αγώνας με έπαθλο ταξίδι στην Πούντα Κάνα για zip line και ένα πλήρες γεύμα. Την νίκη πήρε η μαύρη ομάδα την οποία είδαμε να απολαύμβάνει το έπαθλο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης για αρχή αγωνίστηκαν για δύο berger με διπλό μπιφτέκι, δυο αναψυκτικά και τρεις πατάτες. Το έπαθλο κέρδισε η μαύρη ομάδα και πάλι. Ακολούθησε ο αγώνας για το όγδοο αυτοκίνητο. Τον πρώτο αγώνα κέρδισε η μαύρη ομάδα ενώ στην συνέχεια το αυτοκίνητο κέρδισε ο Ατακάν. Στο συμβούλιο που ακολούθησε στην συνέχεια, ο Ατζούν ανακοίνωσε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί η Σαμπριέ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης αγωνίστηκαν στην αρχή για κοτόπουλο στο φούρνο και ένα κρύο πιάτο το οποίο είναι συνταγή από της μητέρες τους και όλα αυτά σε μια βίλα. Συγκίνηση ωστόσο έφερε το έπαθλο στον Κυριάκο ο οποίος έχει χάσει την μητέρα του. Όσο αφορά τον ίδιο η συνταγή ήρθε από την γυναίκα του.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης η μαύρη ομάδα πήγε στην βίλα για το έπαθλο όπου τους περίμενε μια έκπληξη. Πάνω στο ψυγείο υπήρχαν φωτογραφίες με τις μαμάδες τους. Ακολούθησε το κουίζ όπου οι δύο ομάδες της Ελλάδας έπαιξαν για βάφλες και τις οποίες κέρδισε η άσπρη ομάδα. Στην συνέχεια είδαμε αγώνα συμβόλων όπου αυτή την φορά κέρδισαν ο Σπύρος και η Ρία. Ενώ το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με έναν ακόμα αγώνα με έπαθλο φαγητό και ποιο συγκεκριμένα πίτα αραβική με μπιφτέκι. Το έπαθλο για μια ακόμη φορά κέρδισε η μαύρη ομάδα.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου