Survivor 3 Επεισόδια 66-67-68: Μοναδικοί αγώνες - Εντάσεις στην μαύρη ομάδα


Στο επεισόδιο της τρίτης είδαμε το πασχαλινό τραπέζι στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι οι Έλληνες παίκτες μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό. Ακολούθησε αγώνισμα με έπαθλο ταξίδι σε ένα μαγευτικό μέρος που λέγετε "Hoya Azul ή μπλε τρύπα" Νικήτρια ομάδα ήταν η μαύρη την οποία στην συνέχεια είδαμε αν απολαμβάνει το έπαθλο. Ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού στο οποίο ο Σάκης ανακοίνωσε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Ελπίδα.

Για ένα τσιζκέικ, τυραμισού, πουτίγκα σοκολάτας αλλά και για ρυζόγαλο και hotdog με συνοδεία καφέ ήταν το έπαθλο του αγωνίσματος της Τετάρτης για το οποίο πάλεψαν οι δύο ομάδες. Το έπαθλο κέρδισε η μαύρη ομάδα.

Οι πρωτοβουλίες του Ατακάν στα ματσαρίσματα δημιουργούν εντάσεις τις οποίες προσπαθούν και αντιμετωπίζουν οι παίκτες της μαύρης ομάδας. 

Το επεισόδιο της Πέμπτης άρχισε με την μαύρη ομάδα να απολαμβάνει το έπαθλο της και την άσπρη να προσπαθούν να βρουν τους λόγους που χάνουν ενώ ένταση προκλήθηκε ανάμεσα σε Χικμέτ και Σαμπριέ λόγο της ήττας. Ακολούθησε αγώνας συμβόλων για τους Έλληνες παίκτες οι οποίοι διατήρησαν αυτά που είχαν μαζέψει. Ποιο συγκεκριμένα:


  • 2 η Δήμητρα
  • 2 η Ρία
  • 1 ο Κυριάκος
  • 1 ο Παναγιώτης
  • 1 ο Σπύρος
  • 1 η Αφροδίτη
  • 1 ο Νίκος
Νικητές του αγώνα ήταν η Αφροδίτη και ο Παναγιώτης

Για έξτρα προμήθειες πάλεψαν οι δύο ομάδες στην συνέχεια, με την άσπρη ομάδα να κερδίζει αυτή την φορά.

Σε αναβρασμό ωστόσο είναι η μαύρη ομάδα καθώς οι αντιδράσεις του Ατακάν τους φέρνουν σε δύσκολη θέση και ρίχνει την ψυχολογία των υπολοίπων οδηγώντας τους στην ήττα. Στο σύνολο τους οι παίκτες του μίλησαν ώστε να είναι ποιο ώριμος. 

Τέλος ακολούθησε το κουίζ όπου οι δύο Ελληνικές ομάδες διεκδίκησαν δεύτερο κομμάτι από την τούρτα γενεθλίων του Σάκη. Η ομάδα που κέρδισε ήταν η μαύρη.   

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου