Σοκαριστικός τραυματισμός αθλητή στη Βέροια - Χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο


Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας νεαρός αθλητής, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 6:30 το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας» όπου ο 17χρονος αθλητής του επι κοντώ εκτελούσε πρόγραμμα προπόνησης.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, καθώς πραγματοποιούσε άλμα, κατά την πτώση χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη. Ο νεαρός αθλητής σωριάστηκε αιμόφυρτος.

Στο σημείο κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο τραυματισμός του κρίνεται σοβαρός.

Ο νεαρός αθλητής είναι ο Γιάννης Αβραμίδης, γιος του γνωστού οπτικού, Μιχάλη Αβραμίδη Ο νεαρός αθλητής διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε εγχείριση. Βρίσκεται πλέον σε καταστολή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είναι πολύ σημαντικό ότι ξεπέρασε το πρώτο στάδιο κινδύνου. Η κατάστασή του πάντως παραμένει σοβαρή.




Πηγή: verianet.grnewsit

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου