Το νέο πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής έχει ανέλπιστες παραστάσεις για τα Χριστούγεννα


Διεθνούς φήμης αστέρια θα βρεθούν στη σκηνή του όπως η Anne-Sophie Mutter, η Φιλαρμονική του Λονδίνου, ο Sir Roger Norrington, ο Nikolai Luganski, η Chamber Orchestra Vienna-Berlin, ο Mikhail Pletnev, o Θεόδωρος Κουρεντζής, η Εθνική Ορχήστρα της Ρωσίας, o William Christie, ο Τhomas Hengelbrock, η Elisabeth Leonskaja, o Fazil Say, η Liudmyla Monastyrska, ο Δημήτρης Πλατανιάς, το σύνολο Les Arts Florissants, ο Valery Sokolov, o Richard Galliano, το Nederlands Dans Theater I, o Michel van der Aa, τα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο κ.ά.

Με βασικό πόλο έλξης τον κύκλο Μεγάλες Ορχήστρες–Μεγάλοι Μαέστροι–Μεγάλοι Ερμηνευτές, το Μέγαρο εγκαινιάζει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο με την Εθνική Ορχήστρα της Ρωσίας και τον φημισμένο βιρτουόζο του πιάνου Nikolai Luganski [Νικολάι Λουγκάνσκι].  

Διευθύνει ο Mikhail Pletnev [Μιχαήλ Πλετνιόφ] (18/11/2018). Εκρηκτική προμηνύεται η μουσική συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον διάσημο τούρκο πιανίστα Fazil Say [Φάζελ Σάυ] και τον βρετανό αρχιμουσικό Sir Roger Norrington [Σερ Ρότζερ Νόρρινγκτον] που θα βρίσκεται στο πόντιουμ της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Λονδίνου (13/12/2018).

Συγκλονιστική αναμένεται η ερμηνεία του Ρέκβιεμ του Μότσαρτ από το πολυβραβευμένο σύνολο Balthasar Neumann Ensemble and Choir [Σύνολο και Χορωδία Μπαλτάζαρ-Νώυμαν] υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή και μουσικού διευθυντή του Thomas Hengelbrock [Τόμας Χένγκελμπροκ] (25/1/2019).



Περισσότερα:  iefimerida

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου