Μια συμφωνία για τον Παναθηναϊκό στο σκοτάδι!


Παρά τις διαρροές για οριστική συμφωνία, η ανακοίνωση για την μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ από τον Γιάννη Αλαφούζο... αγνοείται! Η υποψηφιότητα Λεκκάκου για την προεδρία.  

Οι τελευταίες συναντήσεις του Παϊρότζ Πιενγκπονσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο στις αρχές του μήνα μπορεί να έφεραν στο φως σενάρια για οριστική συμφωνία και άμεσες ανακοινώσεις, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι και σήμερα και παραμένει άγνωστο το ποσό κοντά ή πόσο μακριά είναι οι δύο πλευρές για να φτάσουν στο σημείο των οριστικών ανακοινώσεων. Από την στιγμή, βέβαια, που δεν είχαμε happy end στις αρχές του μήνα, είναι ξεκάθαρο πως μέχρι και σήμερα υπάρχουν θέματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν για να προχωρήσει σε οριστική συμφωνία το deal, με ορίζοντα την Γ.Σ της εταιρίας στις 21 του μήνα.

Η πλευρά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ έκανε λόγο για λεπτομέρειες αλλά η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το διάστημα η διαδικασία αλλαγής σκυτάλης βρίσκεται στο σκοτάδι και δεν υπάρχει η στοιχειώδης ενημέρωση προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι λογικό να αντιμετωπίζει την όλη ιστορία με ιδιαίτερη καχυποψία.

Σε αυτό έχει συμβάλλει τόσο η απόκρυψη των ανθρώπων που συνθέτουν το επενδυτικό σχήμα της Panasia όσο και η εμπλοκή του Παϊρότζ στην Μουσκρόν, στην οποία λειτούργησε ως «αχυράνθρωπος» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Βέλγων!

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου