Εσθονία - Ελλάδα 56-78


Η Εθνική μας ομάδα έκανε το 6/6 στην α' φάση των Προκριματικών μετά τη νίκη της και στο Ταλίν κόντρα στην Εσθονία (78-56) με αποτέλεσμα να έχει βάσιμες ελπίδες για τη πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα το επόμενο καλοκαίρι.

Αποστολή... εξετελέσθη για την Εθνική ομάδα!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να ολοκληρώσει αήττητο την α' φάση των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να... ονειρεύεται τα παρκέ της Κίνας για μια ακόμα διάκριση σε μεγάλη διοργάνωση. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν... έβαλε φρένο ούτε στο Ταλίν και με τη νίκη της με 78-56 ολοκλήρωσε με το απόλυτο 6/6 τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.

Πλέον θα «κουβαλήσει» όλα τα αποτελέσματα στην β' φάση, όπερ και σημαίνει ότι μόνο με... αυτοκτονία δεν θα... επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Κίνα. Με λίγα λόγια για να μην προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα πρέπει να χάσει όλα τα ματς στον δεύτερο όμιλο που σχηματίζεται, όπου θα αντιμετωπίσει την Σερβία, την Γερμανία και την Γεωργία.

Τα κέρδη από αυτά τα ματς είναι πολλαπλά για την Εθνική, αφού αρκετοί από τους παίκτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στα παράθυρα έχουν βάλει και σοβαρή υποψηφιότητα για το ταξίδι στην Κίνα. Ο Ντίνος Μήτογλου συνέχισε από εκεί που είχε... σταματήσει στο Τελ Αβίβ και ήταν και πάλι εξαιρετικός για λογαριασμό της Εθνικής, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκλεψε την παράσταση στην τελευταία περίοδο, αφού πέτυχε 15 από τους 18 πόντους του στην τελευταία περίοδο! Εξαιρετικός και Δημήτρης Κατσίβελης στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όντας σταθερός, σοβαρός και αποτελεσματικός όσο βρέθηκε στο παρκέ του Ταλίν.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου