Στην Αρχαία Ελλάδα θα εκτυλίσσεται τo νέο "Assassin's Creed Odyssey"


Τελικά οι φήμες πως το νέο video game της σειράς «Assassin's Creed» θα εκτυλίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα, αποδείχθηκαν αληθείς...

H Ubisoft ανακοίνωσε τον τίτλο του παιχνιδιού, «Assassin's Creed Odyssey», και έδωσε ραντεβού για την παρουσίαση του στην Electronic Entertainment Expo (Ε3) που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 14 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

Στο βίντεο λίγων δευτερολέπτων που συνοδεύει το tweet της εταιρείας, βλέπουμε έναν Σπαρτιάτη πολεμιστή να κλωτσάει έναν αντίπαλο (Πέρση;) και να τον ρίχνει από γκρεμό, ακριβώς όπως ο Leonidas στην κλασική σκηνή της ταινίας «300» (This is Spartaaaa!).

 Άραγε το παιχνίδι θα έχει σχέση με τους ελληνοπερσικούς πολέμους; Ή θα πηγαίνει προς την κατεύθυνση που δίνει ο τίτλος του, «Odyssey»;

Ούτε το ένα ούτε το άλλο, αν πιστέψουμε όσα αναφέρονται σε ένα αναλυτικό post που ανέβηκε στο Reddit την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται εκεί, το παιχνίδι θα εκτυλίσσεται στην Ελλάδα, την περίοδο της ρωμαϊκής δυναστείας των Φλαβίων, γεγονός που τοποθετεί τη δράση ανάμεσα στο 69 και το 96 μ.Χ.

Ο χάρτης του θα περιλαμβάνει τις ρωμαϊκές επαρχίες της Αχαΐας, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θράκης, καθώς επίσης το Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος. Κάθε επαρχία χωρίζεται σε περιοχές. Η Αττική και η Αθήνα αποτελούν περιοχή της επαρχίας της Αχαΐας.




Περισσότερα: gazzetta

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου