Διάσημος ηθοποιός έσωσε ποδηλάτη από συμμορία ληστών


Μπορεί να ενσαρκώνει τον Σέρλοκ Χολμς και τον Doctor Strange αλλά πλέον τον περιγράφουν ως σούπερ ήρωα μετά την σωτήρια παρέμβαση του, όταν είδε έναν ποδηλάτη να ξυλοκοπείται από συμμορία τεσσάρων ληστών.

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, μόλις είδε τον άνδρα να ξυλοκοπείται από τους δράστες, δεν έχασε χρόνο, βγήκε από το uber του για να βοηθήσει όπως μπορεί. Το περιστατικό συνέβη δίπλα από το κινηματογραφικό σπίτι του τηλεοπτικού Σέρλοκ Χολμς, στην Baker Street.

Μετά την σωτήρια παρέμβαση του διάσημου ηθοποιού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο οδηγός του Uber, Manuel Dias, δήλωσε "Ο ποδηλάτης ήταν τυχερός, ο Μπένεντικτ είναι ένας σούπερ ήρωας".


Αυτόπτες μάρτυρες ανέφερεαν ότι ό ηθοποιός πήδηξε στην κυριολεξία από τα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύζυγό του Sophie Hunter και έτρεξε για να βοηθήσει τον άνθρωπο, φωνάζοντας "Αφήστε τον ήσυχο".

Στη συνέχεια τράβηκε τους κλέφτες μακριά από τον αιμόφυρτο άνδρα. Οι δράστες προσπάθησαν να χτυπήσουν τον ηθοποιό, αλλά τους απώθησε και μετά τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή: mirror, enikos
Share on Google Plus

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου