Survivor 2 επεισόδιο 55: Αγώνας ασυλίας - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση


Προβληματισμένες ήταν και οι δύο ομάδες με τον αγώνα ασυλίας που  ακολουθούσε οι διάσημοι γιατί είναι λίγοι και πρέπει να φοβούνται όλοι για τυχών υποψηφιότητα και οι μαχητές γιατί είναι πολλοί και πρέπει να διώξουν κάποιον για να δυναμώσουν.

Στον αγώνα που ακολούθησε για την ασυλία νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα των διάσημων ενώ οι μαχητές θα έπρεπε να οδηγηθούν στο συμβούλιο.

Στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας συμμετείχαν όλοι εκτός του Ηλία που ήταν ο παίκτης της εβδομάδας και άρα νικητής της πρώτης ασυλίας. Νικήτρια στο αγώνισμα ήταν η Μελίνα που απέκτησε την δεύτερη ασυλία.

Τέλος στο συμβούλιο ο Σάκης ξεκίνησε να μιλάει για  τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας των διάσημων που ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Μιχάλης Μουρούτσος οι οποίοι την επόμενη μέρα θα απολαύσουν ψητό κοτόπουλο με πατάτες και σαλάτα.

Στην συνέχεια ακούσαμε την μεγάλη αποκάλυψη της ένωσης που γίνεται σε μια εβδομάδα κατά την οποία οι δυο ομάδες θα είναι σε μια παραλία αλλά θα αγωνίζονται πάλι ως δύο ομάδες.

Ακολούθησε η ψηφοφορία των μαχητών όπου ψηφίστηκε από την ομάδα η Ροδάνθη ως πρώτη υποψήφια, ο Ηλίας επέλεξε την Φελίσια ως δεύτερη υποψήφια και η Μελίνα τον Κωνσταντίνο.

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου