Πασκουάλ: «Με τέτοια νούμερα στις βολές, δεν θα καταφέρουμε νίκη στα playoffs»


Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι η χειρότερη ομάδα στην Euroleague, μετά τις 26/39 βολές κόντρα στον Άρη, και τόνισε πως χρειάζεται άμεση βελτίωση, ενόψει playoffs.


Ο Καταλανός τεχνικός είπε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Πιστεύω ότι παίξαμε ένα αρκετά σωστό παιχνίδι σε γενικές γραμμές. Κάναμε 23 λάθη που είναι πολλά, αλλά υπήρξαν και καλές στιγμές που μας βοήθησε να αντισταθμίσουμε τα λάθη μας».

Για τις πολλές χαμένες βολές κόντρα στον Άρη (26/39) πρόσθεσε: «Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Νομίζω ότι είμαστε η χειρότερη ομάδα όλης της Euroleague στις βολές. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί στα playoffs δεν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε με τέτοια νούμερα. Μιλάμε γι’ αυτό και δουλεύουμε γι’ αυτό αλλά δεν μας βγαίνει. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, τα προβλήματα, κολλάνε πάνω σου κι έχουν μεταδοτικό χαρακτήρα. Όταν χάσει κάποιος βολές μετά χάνουν και οι επόμενοι. Πρέπει να βελτιωθούμε επειγόντως».

Για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη συμπλήρωσε: «Όλα όσα μπορεί να κάνει είναι μπροστά του. Κάθε μέρα βελτιώνεται πολύ στις προπονήσεις. Προσπαθούμε να τον ετοιμάσουμε για την επόμενη σεζόν και πρέπει να εκμεταλλεύεται τον χρόνο που του δίνεται και το κάνει. Έχει βελτιώσει πάρα πολλά πράγματα. Την πάσα του, τις θέσεις που παίρνει και πως συμπεριφέρεται τακτικά στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά, να βελτιώσει το σουτ του και πρέπει να έχει τη λογική κάθε νεαρού που πρέπει να βελτιώνεται. Με τους νέους παίκτες πρέπει να υπάρχει υπομονή και να τους βοηθάμε».

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου