Εκτός Ολυμπιακού, Σεμπά και Οφόε!


Η... καρατόμηση άρχισε στον Ολυμπιακό και ήδη τέθηκαν εκτός της πρώτης ομάδας οι Σεμπά και Οτζίτζα Οφόε και θα έχει και συνέχεια στις αποχωρήσεις!

Άρχισε το... ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό μετά την ομιλία και τους... κεραυνούς του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ήδη οι Σεμπά και Οφόε τέθηκαν εκτός της πρώτης ομάδας και πρόκειται να υπάρξει και συνέχεια!

Ο Σεμπά είχε υποπέσει και σε πειθαρχικά παραπτώματα ως γνωστόν ενώ φέτος πέραν από το πρόβλημα τραυματισμού που είχε παρουσίασε κάκιστη εικόνα σε όλους τους τομείς. Ο δε Οφόε εδώ και αρκετό καιρό έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου. Τον Γενάρη ο Ολυμπιακός τον στήριξε και τον έπεισε να μείνει αλλά ο Βέλγος ήταν σαφώς επηρεασμένος και είχε να κάνει καλά ματς από τον Νοέμβριο του 2017! Ο Σεμπά φέτος έχει 23 ματς με 1 ασίστ και ο Οφόε είχε 27 ματς με 4 γκολ και 3 ασίστ. Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν... τελειώσει από την ομάδα οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς. Εξ αυτών μόνο ο Καρσελά είχε επανέλθει για λίγο στις προπονήσεις για να αποχωρήσει μετά οριστικά. 

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου