Κυριάκος: «Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να καταδικαστεί για ένα χαρτί»


Οι νέες δηλώσεις από τον υπεύθυνο επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, γύρω από το θέμα της τιμωρίας του «Δικεφάλου» και τις επόμενες κινήσεις των «ασπρόμαυρων».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αναφέρθηκε στη στάση που θα κρατήσει ο «Δικέφαλος» μετά την σημερινή απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.

«Θεωρούμε ότι είχαμε την επισημοποίηση μίας προαποφασισμένης διαδικασίας», υποστήριξε τονίζοντας πως όταν καταλαγιάσει το οπαδικό συμφέρον «όλοι θα καταλάβουν σε ποιες ακριβώς διαδικασίες μπαίνει το ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Κυριάκο «κάποιοι την αναφέρουν και ως στημένη αυτή τη διαδικασία, όπου ανατρέπεται με δεδικασμένο, πλέον, η ισχύς του φύλλου αγώνος», αφού όπως εξήγησε δόθηκε το δικαίωμα στον κ. Αρετόπουλο «να το στρογγυλέψει με μία κατευθυνόμενη συμπληρωματική έκθεση». Κι αυτό γιατί όπως τόνισε «του ζητήθηκε να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις».

Στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι στην έφεση μπορεί να δικαιωθούν οι θέσεις τους.  «Ελπίζουμε στην έφεση να γίνει μία δίκη επί της ουσίας», υποστήριξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, «θα επικρατήσει η κοινή λογική. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να καταδικαστεί για ένα χαρτί», ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας είπε: «Πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία, αφού και εμείς λαμβάνουμε μηνύματα οργής. Έχουμε αμφισβητήσει τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού, φαίνεται από όλες τις λήψεις ότι αυτό το χαρτί δεν τον βρήκε. Δεν μας άφησαν όμως ούτε καν να τοποθετηθούμε και όσα λέγαμε γύρω από αυτή την θεατρική παράσταση, η πρόεδρος τα θεώρησε και πρωτοφανή. Φάνηκε όμως ότι ακόμη και ξηρός καρπός να έπεφτε κάποιος μπορεί να πήγαινε στην εντατική. Ελπίζουμε ότι θα υπάρχει επανόρθωση στην έκθεση».  

Αναφερόμενος ο κ. Κυριάκος στην έως τώρα διαδικασία και στην αναπληρώτρια πρόεδρο του Δικαιοδοτικού Οργάνου της Λίγκας τόνισε: «Στην ουσία σήμερα, μετά από την κατάθεση των υπομνημάτων που μας ζητήθηκε και οι δικηγόροι μας έκαναν μια καταπληκτική δουλειά να αναλύσουν το δικό τους σκεπτικό σε 46 σελίδες, σήμερα το πρωί - λοιπόν- η κ.Σκολαρίκη, η δικαστής πήρε το υπόμνημα των 46 σελίδων του ΠΑΟΚ, δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να είναι το υπόμνημα του Ολυμπιακού, δεν έδειξε πάντως ότι είχε να πει πολλά επί της ουσίας. Με 50φεύγα σελίδες υπομνήματα, έβγαλε μια απόφαση 20 σελίδων μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Αυτό και μόνο δείχνει ότι είχε αποφασίσει τι θα κάνει. Φάνηκε από την εκδίκαση της Παρασκευής».

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου