Εφεση πρώτα, μετά η… χορηγία της Λίγκας


Με τον Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη θα καθοριστούν άμεσα οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την σημερινή τιμωρία του «Δικεφάλου», με φόντο και τη χορηγία της Λίγκας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως έχει γίνει γνωστό, επέλεξε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και ήδη έχει ξεκινήσει να συζητάει γύρω από την αντίδραση του μετά την τιμωρία της ομάδας από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας.

Αφού κλείσει ο κύκλος των επαφών, ενδεχομένως, να υπάρξει μια τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ θα καθοριστεί και η γενικότερη στρατηγική του ΠΑΟΚ γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Υπάρχουν αρκετές σκέψεις και μία εξ αυτών είναι η απόσυρση της χορηγίας από την Σούπερ Λίγκα, θέμα που επίσης είχε θίξει κι ο Γιώργος Σαββίδης προτού γίνει γνωστή η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής.

Το να αποσυρθεί μια χορηγία, που έχει υπογραφεί για δύο χρόνια, δεν είναι ούτε εύκολη υπόθεση, ενώ θα πρέπει να υπάρξει και σχετική ενημέρωση και απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο της «Σουρωτής ΑΕ», που θα συνεδριάσει σχετικά.

Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου