Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 92-75


Ο Παναθηναϊκός μέτρησε την 5η συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας και εξακολουθεί να... αγνοεί τη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ εδώ και δυόμιση μήνες! Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρότη (92-75) αποχαιρετώντας το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει το μεγάλο «διπλό» που έψαχνε ούτε στη Μαδρίτη και παρέμεινε με μόλις τρεις νίκες μακριά από το ΟΑΚΑ! Μια ήττα (92-75) που αναμένεται να του στερήσει το πλεονέκτημα της έδρας και ταυτόχρονα να αρχίσει να ανησυχεί ακόμα για την είσοδο στα playoffs της EuroLeague.

Σίγουρα μπορούσε να κυνηγήσει κάτι καλύτερο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που απουσίαζε και ο Λούκα Ντόντσιτς. Όμως υπολόγιζε χωρίς τον Φαμπιάν Κοζέρ, ο οποίος έκανε το παιχνίδι της ζωής του και έβαλε τον Παναθηναϊκό σε περιπέτειες ενόψει της συνέχειας. Οι «πράσινοι» συνέχισαν τον κατήφορο στα τελευταία παιχνίδια αφού μέτρησαν την 3η συνεχόμενη ήττα τους (μετά την έλευση των Τζέιμς, Πέιν) και την 6η στα τελευταία 8 παιχνίδια.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν... καταστροφικό για τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας πίσω την μεγάλη προσπάθεια που είχε κάνει στο πρώτο μισό του αγώνα (38-37). Με συνεχόμενα λάθη σε άμυνα και επίθεση έδωσε το δικαίωμα στην Ρεάλ και δη στον εξαιρετικό Κοζέρ να στείλουν την διαφορά στους 14 πόντους (56-42) στα μέσα της περιόδου. Ο Πασκουάλ ολοένα και ανακάτευε την τράπουλα αλλά δεν μπορούσε να βρει το σχήμα που θα έκανε την διαφορά. Οι ατομικές προσπάθειες του Τζέιμς ήταν εκείνες που «ψαλίδισαν» την διαφορά στους επτά πόντους (60-53) ωστόσο συνέχισε να προδίδεται από τα αμυντικά του λάθη.

gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου