Survivor 2 επεισόδιο 10: Δύο αγωνίσματα επάθλου φαγητού -


Όχι ένα αλλά δύο αγωνίσματα παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της δευτέρας, με τους μαχητές και τους διάσημους να αγωνίζονται για λίγο φαγητό.

Στον πρώτο αγώνα το έπαθλο ήταν σοκολάτες derby και μάλιστα τρεις για τον καθένα. Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός και για άλλη μια φορά εξελίχθηκε σε derby με το σκορ να φτάνει ξανά 9-9. 

Τελικά την νίκη αλλά και τις σοκολάτες πήραν οι διάσημοι οι οποίοι κερδίζουν για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Αυτή η νίκη έφερε και συγκίνηση που φάνηκε κυρίως από τον Στέλιο κρητικό πυ αφιέρωσε την νίκη στα παιδιά του. Λίγο αργότερα είδαμε και την συγκίνηση του Νικόλα Αγόρου. 

Μετά από λίγη χαλάρωση ακολούθησε και μια μέρα, ακολούθησε δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού. Σε αυτό το αγώνισμα που ήταν ξεκάθαρος ο παράγοντας της τύχης, καθώς οι παίκτες άνοιγαν τετράγωνα προσπαθώντας να μην πετύχουν δύο μαύρα, έπαθλο ήταν δύο ραπ λαχανικών για κάθε παίκτη της νικητήριας ομάδας. Δεν έλειψαν όμως και τα απρόοπτα καθώς ο Νίκος Θωμάς απουσίαζε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, παρ όλα αυτά με 7-4 νίκησαν οι μαχητές. 

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου