Nomads επεισόδιο 51: Απρόοπτο αγώνισμα και αγώνας ασυλίας - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι μονομάχοι


Ένα απολαυστικό πάρτι παρακολουθήσαμε στην βίλα με όλους τους παίκτες μαζί σε απίστευτες τραγουδιστικές και χορευτικές στιγμές, καθώς η βίλα κλείνει οριστικά και οι παίκτες πλέων θα είναι όλοι στην παραλία. 

Καθώς βλέπαμε το πάρτι, εμφανίστηκε ο Γρηγόρης ενημερώνοντας τους παίκτες ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι για 10.000 ευρώ. Όπως είχαμε δει σε προηγούμενο επεισόδιο, οι παίκτες αφού κλήθηκαν να αποφασίσουν αν τα 50.000 από τα 150.000 του επάθλου θέλουν να τα διεκδικήσουν σε μικρότερα αγωνίσματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αποφάσισαν να συμφωνήσουν. 

Όλοι οι παίκτες ξάπλωσαν σε μια ξαπλώστρα ο καθένας και με το ένα χέρι τους κρατούσαν μια καρύδα. Ο παίκτης που θα κρατούσε την περισσότερη ώρα την καρύδα χωρίς να του παίσει θα κέρδιζε τα 10.000 ευρώ. Νικητής ήταν ο Δημήτρης που άντεξε περισσότερο από όλους.

Την επόμενη μέρα παρακολουθήσαμε το παιχνίδι για την ασυλία. Νικήτρια βγήκε η Αποστολία ενώ οι δύο χαμένες, η Βασιλική και η Δήμητρα είναι οι δύο πρώτες υποψήφιες μονομάχοι. Από την ψηφοφορία που ακολούθησε βγήκε ο Δημήτρης Αποστόλου τρίτος υποψήφιος. 






About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου