Κάβουρας που τηγανίζεται ζωντανεύει και τρώει τα λαχανικά στο τηγάνι


Το τηλεοπτικό δίκτυο China Global ανέρτησε το παρακάτω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πραγματικά σάλο και εκατοντάδες διαφορετικές αντιδράσεις.

Το βίντεο, το οποίο λέγεται ότι τραβήχτηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου στην πόλη Τσανγκσά της Κίνας, δείχνει έναν κάβουρα ο οποίος βρίσκεται σε ένα τηγάνι γεμάτο λάδι, προκειμένου να τηγανιστεί μαζί με μπόλικα λαχανικά για να μπει σε σούπα. Το καρκινοειδές φαίνεται να είναι ακόμα ζωντανό στο τηγάνι και μάλιστα να τρώει τα κρεμμυδάκια που το περιβάλλουν. Το δίκτυο έγραψε στη λεζάντα του βίντεο “Μάθημα από ένα καβούρι: Μην αφήσεις κανένα δευτερόλεπτο της ζωής σου να πάει χαμένο. Ευχαριστήσου το φαγητό μέχρι την τελευταία σου ανάσα”.

Το πραγματικά σπαρακτικό βίντεο βέβαια εξόργισε πολλούς χρήστες του Twitter, οι οποίοι δήλωσαν πως δεν είναι αυτός ο σωστός “ανθρώπινος” τρόπος να μαγειρέψεις το καβούρι, το οποίο θα πρέπει να είναι ήδη νεκρό πριν μπει στο τηγάνι. Άλλοι πάλι κατηγόρησαν το δίκτυο και δήλωσαν πως πρόκειται για πραγματική βιαιότητα. Κάποιοι βέβαια το πήραν πολύ πιο χαλαρά και χιουμοριστικά λέγοντας “θα το άφηνα να φάει ό,τι θέλει μέχρι να το μαγειρέψω ζωντανό χαχα”.




Δείτε το βίντεο εδώ: olivemagazine

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου