Επίσημο, η Disney εξαγοράζει τη Fox | X-Men και F4 στο MCU


Ανακοινώθηκε επίσημα, την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, η συμφωνία μεταξύ Disney και Fox, για εξαγορά περιουσιακών στοιχείων της δεύτερης από την πρώτη, έναντι 52,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία χαρακτηρίζεται ήδη ιστορική, καθώς ταράζει τις ισορροπίες στο Χόλιγουντ και στον ευρύτερο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος.

Μετά από διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη τουλάχιστον από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν οι πρώτες σχετικές πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, οι δύο κολοσσοί του Χόλιγουντ έδωσαν τα χέρια για μία ιστορική συμφωνία, η οποία σηματοδοτεί την ένωση μερικών από τα πιο αναγνωρίσιμα περιουσιακά στοιχεία και franchises στον χώρο.


Όπως ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Η The Walt Disney Company και η Twenty-First Century Fox, Inc. (21st Century Fox) ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν συνάψει οριστική συμφωνία, ώστε η Disney να αποκτήσει την 21st Century Fox, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών στούντιο Twentieth Century Fox, μαζί με καλωδιακές και διεθνείς τηλεοπτικές επιχειρήσεις, για περίπου 52,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές".





Περισσότερα: pathfinder

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου