Ρεκόρ παραγγελιών σημειώνει το iPhone X στην Ελλάδα


Για πρώτη φορά η Αpple λανσάρει στην αγορά κινητό που θα διαθέτει ανιχνευτή προσώπου (face scanner). Πλέον, το νέο iPhone Χ θα δίνει πρόσβαση στα δεδομένα του τηλεφώνου αφού πρώτα «σκανάρει» το πρόσωπο του χρήστη.

Το iPhone X καταφθάνει στη χώρα μας την ερχόμενη Παρασκευή. Μέχρι χθες βράδυ, οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει τις 7.500 συσκευές μόνο στα δίκτυα λιανικής, δηλαδή στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων (Public, Κωτσόβολος, Πλαίσιο κ.λπ.). Στις παραγγελίες αυτές δεν περιλαμβάνονται εκείνες που έχουν πραγματοποιηθεί στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για συνολική ζήτηση περισσότερων των 12.000 συσκευών iPhone X στη χώρα μας, πέντε ημέρες πριν από το επίσημο λανσάρισμά του. Μάλιστα, οι εταιρείες λιανικής επιχειρούν να δελεάσουν όσο γίνεται περισσότερους πελάτες, διαφημίζοντας τις προπαραγγελίες και τις 48 άτοκες δόσεις.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι οι Έλληνες ετοιμάζονται πριν από τα Χριστούγεννα να διαθέσουν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του τελευταίου δημιουργήματος της Apple. Μάλιστα, οι φανατικοί οπαδοί της Apple ετοιμάζονται για το άλμα από το iPhone 7 στο iPhone X, αγνοώντας το iPhone 8 που κυκλοφορεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.







Περισσότερα: πηγή
Φώτο: Mag24

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου