Nomads Επεισόδιο 20: Δύο αποχωρίσεις, εκπλήξεις και ανατροπές


Συγκλονιστικό το επεισόδιο της παρασκευής που κυριολεκτικά τα είχε όλα και μας κράτησε καθηλωμένους από την αρχή μέχρι το τέλος.

Για αρχή είδαμε το δυσάρεστο νέο του τραυματισμού του Νικόλα και την ενημέρωση από την γιατρό ότι θα έπρεπε να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Η αποχώρηση έγινε κάτω από πολύ φορτισμένο κλίμα και με τον Γρηγόρη να θέλει να σιγουρευτεί ότι ο Νικόλας είναι καλά και δεν φεύγει αισθανόμενος ότι ήταν βάρος για την ομάδα του, όπως περίπου τον είδαμε να εκφράζεται στο προηγούμενο επεισόδιο.

Στην συνέχεια κάλεσε την Ευαγγελία για να της δώσει ένα γράμμα και ένα κουτί τα οποία ερχόντουσαν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την σχέση της ο ποίος και της έκανε πρόταση γάμου. Η πρόταση γάμου και τα όμορφα λόγια που τις έγραφε στην κάρτα δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο και στις δυο ομάδες. 

Τέλος στην ψηφοφορία του κοινού με λιγότερους ψήφους κληρώθηκε η Όλγα η οποία αγωνίστηκε σκληρά με την Ευαγγελία. Η Όλγα ήταν η νικήτρια της μονομαχίας αφού κέρδισε στα δύο αγωνίσματα οδηγώντας την Ευαγγελία στην αποχώρηση.

Στην εκπνοή του επεισοδίου είδαμε την Ευαγγελία να δίνει για αρχηγούς την Όλγα στους ωκεανούς και την Νατάσα στην ομάδα της φωτιάς,, παίζοντας στρατηγικά όπως είπε θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα της, ενώ λίγο αργότερα είδαμε το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της.


About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου