Πρόσκληση στην Μπαρτσελόνα να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας!


Η Γιενισέι, που έχει προπονητή τον Ντμίτρι Αλένιτσεβ και οδεύει ολοταχώς για άνοδο, προσκάλεσε την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στη Ρωσία. Δείτε τους όρους.

Η Γιενισέι εδρεύει στο Κράσνογιαρσκ της Σιβηρίας και πέρυσι βρέθηκε μία ανάσα από την άνοδο, χάνοντας στα μπαράζ από ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Φέτος, με τον Ντμίτρι Αλένιτσεβ στον πάγκο δείχνει ότι θα τα καταφέρει και φαίνεται ότι δεν φοβάται ούτε την Μπαρτσελόνα, την οποία προσκάλεσε να αφήσει την La Liga και να… μετακομίσει στη δεύτερη κατηγορία της Ρωσίας! Μάλιστα, για να την πείσει, της προσφέρει και κάποια «κίνητρα».

Έτσι, της δίνει δώρο 15 βαθμούς στο ξεκίνημα της σεζόν, της προσφέρει τον πρώτο της σκόρερ (και της κατηγορίας με 13 γκολ σε 16 ματς) Κοζλόβ δανεικό για πέντε παιχνίδια, αλλάζει το όριο ξένων για χάρη της, της δίνει τον διαιτητή Ντενίζ Αϊτεκίν και 3 ματς (!), δίνει ελεύθερη είσοδο στους οπαδούς της για όλα τα παιχνίδια και της προσφέρει πέναλτι ανά πέντε κάρτες! Η προσφορά, μάλιστα, ισχύει μέχρι την 1 Νοεμβρίου του 2017...

Πηγή gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου