Παρίσι: Εκκενώθηκε σταθμός του μετρό


Το Παρίσι έζησε για ακόμη μια φορά τον τρόμο! Ύποπτη βαλίτσα κοντά στον Πύργο του Άιφελ προκάλεσε την εκκένωση σταθμού του μετρό!

Συναγερμός στο Παρίσι και υποψίες για ύπαρξη βόμβας! Η «πόλη του Φωτός» βρέθηκε για μια ακόμη φορά… στα κόκκινα. Μαζική εκκένωση σταθμού του μετρό στην πρωτεύουσα της -πολύπαθης- Γαλλίας, μετά από αναφορές για ένα «ύποπτο πακέτο».

Κόκκινος συναγερμός και πάλι στο Παρίσι!

Την είδηση μετέφερε η βρετανική mirror.co.uk. Ο σταθμός του μετρό που εκκενώθηκε είναι ο Cambronne και βρίσκεται κοντά στον Πύργο του Άιφελ. Πάνοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μετά τις αναφορές για μια «ύποπτη» βαλίτσα. Ο σταθμός απέχει λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από το σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ. Αυτό σημαίνει βεβαίως πως βρίσκεται στην «καρδιά» της τουριστικής αγοράς της πρωτεύουσας.

Η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα μεταξύ των δρόμων Raspail και La Motte-Picquet-Grenelle.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ μετέδιδε και η βρετανική dailymail.co.uk. Η Daily Mail μετέδωσε λίγο αργότερα πως ο συναγερμός έληξε! Συγκεκριμένα, τόνιζε: «Μετά από μία ώρα, το «πακέτο» χαρακτηρίστηκε μη επικίνδυνο. Στους επιβάτες επετράπη να επιστρέψουν στους συρμούς του μετρό λίγη ώρα αργότερα.





Περισσότερα: πηγή

About George Tservakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου