Τουλάχιστον 21 μετανάστες νεκροί από βύθιση αλιευτικού στη Μαύρη Θάλασσα


Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό άλλων περίπου 7 ατόμων - Έχουν διασωθεί άλλοι 40 - Μία έγκυος διασώθηκε αλλά έχασε το παιδί της - Πιστεύεται ότι κινούνταν προς τη Ρουμανία

Στους 21 ανέρχονται οι νεκροί, ενώ επτά αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός αλιευτικού σκάφους που μετέφερε μετανάστες από τη θάλασσα του Μαρμαρά, στα ανοικτά των ακτών της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό λιμενικό και μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.


Σαράντα μετανάστες σώθηκαν, όμως οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη ακόμα, με σκοπό να εντοπιστούν οι 7 άνθρωποι που εξακολουθούν να αγνοούνται ανοιχτά του δήμου Κέφκεν, της επαρχίας Κοτσαέλι, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Η περιοχή βρίσκεται περίπου 130 χιλιόμετρα ανατολικά της Κωνσταντινούπολης.

Μια έγκυος γυναίκα που διασώθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά έχασε το μωρό της, δήλωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. 
Ο Μεμέτ Ουνάλ, τοπικός αξιωματούχος στην κοντινή πόλη Καντίρα, δήλωσε ότι το σκάφος πιστεύεται ότι μετέφερε 70 μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Ιρακινοί.
Περισσότερα: πηγή
Φώτο: Press724
Share on Google Plus

About Γεώργιος Τσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου