Ο Ουζουνίδης ζητά από τον Αλαφούζο το αυτονόητο!


Ο Έλληνας τεχνικός με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ζητά από τον Γιάννη Αλαφούζο να ξεκαθαρίσει την θέση του για το μέλλον της φετινής ομάδας ενώ μέσα στην εβδομάδα θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον απερχόμενο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που του είχε υποσχεθεί σταθερότητα στα ραντεβού του καλοκαιριού!

Μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν έτοιμος να τα... βροντήξει, βλέποντας πως η κατάσταση είχε φτάσει σε σημείο που δεν είναι διαχειρίσιμη ποδοσφαιρικά. Παρόλα αυτά στα ραντεβού που ακολούθησαν με τον Γιάννη Αλαφούζο στα γραφεία του «ΣΚΑΪ» πήρε ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις από τον μεγαλόμετοχο της ΠΑΕ πως θα είναι συνεπής απέναντι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Πριν συμπληρωθούν τέσσερις μήνες, ο Αλαφούζος δήλωσε πως αποχωρεί από τον σύλλογο και στην ανακοίνωσή του δεν αναφέρει πουθενά τι σκοπεύει να κάνει με την φετινή έκδοση της ομάδας. Εξάλλου η γενικότητα του «καλύπτω 20 εκατομμύρια από τις υποχρεώσεις» αφήνει απορίες και σε καμία περίπτωση δεν ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Βλέποντας το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, ο Μαρίνος ζήτησε το αυτονόητο. «Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές» ήταν τα όσα είπε μπροστά στις κάμερες.

Μάλιστα μέσα στην εβδομάδα θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον Αλαφούζο, ώστε να ακούσει από τον πλέον αρμόδιο τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοιχτά. Ακόμη και αυτή της παραίτησής του από τον πάγκο της ομάδας...


Πηγή gazzetta.gr

About darky

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου