«Δεν γυρίζει στην Ρεάλ ο Ρονάλντο»!


Η «Record» και η «Marca» πάνε ακόμα πιο μακριά το θέμα του Κριστιάνο και γράφουν με βεβαιότητα ότι έχει αποφασίσει να μην φορέσει ξανά τη φανέλα των Μαδριλένων, προφανώς ενοχλημένος από την υπόθεση φοροδιαφυγής.


Η «A'Bola» φαίνεται πως έχει κάνει το ρεπορτάζ της χρονιάς αναφορικά με τον Κριστιάνο και τώρα η άλλη μεγάλη πορτογαλική εφημερίδα, «Record» δίνει ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια στο θέμα της ενδεχόμενης αποχώρησής του από την Ρεάλ, θεωρώντας με βεβαιότητα την απόφασή του να φύγει, ειλημμένη.

Η «Record» επικαλείται το περιβάλλον του Ρονάλντο και αναφέρει ότι έχει στείλει το μήνυμα της αλλαγής ομάδας σε όλους τους ενδιαφερόμενους και μάλιστα χρησιμοποιεί την εξής ξεκάθαρη φράση «η απόφαση έχει παρθεί και δεν θα γυρίσει στην Ρεάλ».

Αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται με την Εθνική στην Ρωσία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αλλά είναι τρομερά ενοχλημένος εξαιτίας της έρευνας που έχει ανοίξει για την πιθανή φοροδιαφυγή του, η οποία αποτελεί προφανώς και τη βασική αιτία της τάσης φυγής.


Παράλληλα, η «Μarca», τονίζει πως ο Κριστιάνο παραδέχθηκε σε συμπαίκτες του στην Εθνική Πορτογαλίας  ότι «φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχω πάρει την απόφασή μου, δεν υπάρχει για μένα γυρισμός»!

Πηγή gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Giorgos Rusinov

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου